15 de des. 2013

Fariem qualsevol cosa

Una noia davant la seva botiga, atemorida en veure's assetjada per un home, aparentment per demanar alguna cosa per menjar. La noia tremolava i volia trucar la policia però no sabia quin número marcar. Intentava utilitzar la violència per fer fora aquell home, sense massa èxit, perquè els nervis l'hi bloquejaven les forces. De sobte va aparèixer una senyora completament irada i es va llençar damunt de l'home pegant-l'ho amb totes les seves forces. L'hagués matat. Si hagués trobat una arma a prop, l'hagués matat. Ho va intentar amb un cendrer, i després amb una cadira, fins que els veïns van aconseguir calmar la situació. I ella cridava "si vuelves te mato, hijo de puta!" Dies enrera, aquell home havia intentat violar la seva altra filla.

Pels nostres fills ho donariem tot. Ho fariem tot. Fariem qualsevol cosa.

2 comentaris:

  1. Potser sembla una reacció desmesurada, però és ben cert, pels fills ho faríem tot. I ho dic sense coneixement de causa, perquè no en tinc, però no m'és difícil d'imaginar tenint en compte com actuen els meus amics amb els seus petits.

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. jo tampoc en tinc de fills ;-) En aquest cas sembla que es tracta d'una ràbia i impotència acumulades, i d'actes reincidents per part de l'assetjador

      Suprimeix