15 de jul. 2013

Sense autorització

I ens estimàvem allà on el desig reconeixia els nostres cossos. On el silenci era el ple més absolut.
No hi feia res que fóssim dones. No ens feia falta cap fal·lus notari que signés acta de la nostra capacitat reproductora. Ja vindria el moment de fer pedagogia, d'amorosir rigideses, d'explicar l'equació. Però ara voliem ser, només, per a nosaltres, sense cap mena d'autorització.

12 comentaris:

  1. Mmm... cal una autorització per estimar-se, sigui de la manera que sigui?

    ResponElimina
  2. Aquests estimar-se que va i torna, en llibertat, tot un regal.

    ResponElimina
  3. No cal cap autorització per estimar. Ni tans sols la nostra pròpia. Aquí està la gràcia, suposo.

    ResponElimina
  4. NO cal autorització per estimar-se! Però hi ha qui no te la dóna tot i no haver-la demanat

    ResponElimina
  5. A sobre ens cal autorització? Prou dificil és estimar. Perdó, corretgeixo: prou difícil és estimar i ser estimat alhora com per anar demanant autoritzacions.

    ResponElimina
  6. Només un apunt: qui més critica el lesbianisme són dones. Qui sap, potser necessiten una empenteta per a eixir del seu armari arnat.

    ResponElimina
  7. Josep,no m'agraden les etiquetes. Segons les meves pràctiques s'em consideraria bisexual i no pas lesbiana, i tot i així sempre s'espera que m'acabi decantant cap a una banda o l'altra, com si es tractés d'un problema d'indefinició
    Maria PB. I tant! Quan parlo d'autorització em refereixo precisament a aquella que no cal demanar i tot i així hi ha qui no dóna el dret a fer-ho

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les etiquetes poden ser odioses, puc útils i inexactes, massa sovint passa, però de vegades ens poden ser d'utilitat.
      Tens tot el dret del món a definir-te com vullgues, o directament a no definir-te. Ara bé, em reafirme amb el que dic: els tios heteros no rebutgen les lesbianes, moltes dones (teòricament) heteros sí. Molta catòlica ressentida i amargada és el que hi ha.

      Elimina
    2. Home, jo diria que generalitzes massa no? No tinc estadístiques ;-) El què fa més mal és quan les intitucions ho rebutgen (família, escola, govern, església,...) I no només cal pensar en el nostre país, que estm molt avançats, sinó en tants d'altres on està penalitzat

      Elimina
    3. Al nostre país, per sort, l'església catòlica és minoritària, L'ensenyament públic és (vol ser) no sexista, I de famílies n'hi ha de tota mena. I les lleis? Bé, en democràcia tenim les lleis que votem i ens mereixem.

      Pel que fa a d'altres països, la repressió a l'homosexualitat és gairebé sempre contra els gais, però pocs casos hi ha contra les lesbianes.

      Per cert, vaig llegir un article (però no trobe l'enllaç) sobre les dones lesbianes falangistes, i la repressió dels gais durant el règim franquista.

      Elimina
    4. Si, en general les lesbianes surten més ben parades.
      Lesbianes falangistes??!!

      Elimina